Bryllups citater

bryllups-citater

Brylluper er en speciel højtid, som kan fejres på mange måder. Den perfekte måde at udvise sin store kærlighed er ved, at komme med et flot bryllups citat. Et bryllups citat kan være perfekt at skrive på kortet, som man giver til de ny gifte for at vise dem den store respekt for dem.

Yderme er der også mange der benytter sig af citater til dekoration af deres hjem, og til at udtrykke deres kærlighed. Et bryllups citat er smuk at have hængede på væggen, og udviser på en minimalistisk måde et flot forhold mellem mennesker.

På Citat-siden.dk har vi samlet nogle af de bedste bryllups citater, som du frit kan benytter dig af til dekoration, udsmykning af et kort eller noget helt tredje. Mulighederne med et bryllups citat er mange, og det er kun din fantasi, som sætter grænser.

“Et fantastisk ægteskab er ikke, når det “perfekte par” siger ja til hinanden. Det er, når en almindeligt par lærer at nyde deres forskelle.”– Dave Meurer

/ in Bryllups-citater

“Bryllupsmarcher og militærmarcher har ét til fælles: de fører begge til kamp” – Vittorio de Sica

/ in Bryllups-citater

“Når en mand gifter sig med sin elskerinde skaber det en jobmulighed” – James Goldsmith

/ in Bryllups-citater

“Man gifter sig for at fly ensomheden og flygter så bare ind i tosomheden” – Poul Henningsen

/ in Bryllups-citater

“De fleste kvinder synes at tro, at når bryllupsklokkerne ringer, behøver de ikke længere at tage sig i agt. Og så er det dog først, at kampen begynder” – Liza Blonde

/ in Bryllups-citater

“Ægteskabet forenkler livet og komplicerer dagene” – Jean Rostand

/ in Bryllups-citater

“Alle bryllupper er lykkelige. Det er det at skulle leve sammen bagefter, som skaber alle problemerne” – Raymond Hull

/ in Bryllups-citater

[user-submitted-posts]